Se pressemødet: Myndighedshjemmeside skal informere danskerne om konsekvenserne af krigen i Ukraine

Mads Outzen

Udenrigsministeriet, Rigspolitiet, Røde Kors, Udlændingestyrelsen og Erhvervsstyrelsen afholder i dag et pressemøde, hvor de giver en status på konsekvenser og initiativer som følge af krigen i Ukraine.

Ny myndighedshjemmeside

Direktør i Udenrigsministeriet, Erik Brøgger, kunne som det første på pressemødet fortælle, at myndighederne i dag lancerer hjemmesiden kriseinformation.dk. Her kan man orientere sig om de danske konsekvenser af krigen i Ukraine. Det drejser sig bl.a. om energipriser, sanktioner, beredskabet og ukrainere i Danmark.

Virksomheder, som ønsker at orientere sig i juglen af restiktioner eller har ønske om at ansætte ukrainere i deres virksomhed, kan søge yderligere information på virksomhedsguiden.dk

Med til pressemødet er direktør i Udenrigsministeriet, Erik Brøgger Rasmussen, politiinspektør i Syd- og Sønderjyllands Politi, Brian Fussing, generalsekretær i Røde Kors Anders Ladekarl, direktør i Udlændingestyrelsen, Niels Henrik Larsen og direktør i Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Erik Brøgger Rasmussen

Administrerende direktør, DBU
cand.polit. (Københavns Uni. 1994)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024