Løhdes spindoktor stopper og skifter til Venstre

SPIN-NYT: Innovationsministerens særlige rådgiver, Jens Kloppenborg, bliver ny leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik.

Venstre har fundet den nye leder af partiets Center for Kommunikation og Politik. Valget er faldet på Jens Kloppenborg-Skrumsager, der kommer fra en stilling som særlig rådgiver for minister for offentlig innovation Sophie Løhde (V).

Jens Kloppenborg glæder sig til det nye job.

”Jeg glæder mig meget til at lede Venstres sekretariatet på Christiansborg i en spændende politisk situation og gøre mit for at bidrage til, at Venstre og regeringen står så stærkt som muligt,” siger Jens Kloppenborg-Skrumsager og fortsætter:

”Jeg ser frem til at deltage i samarbejdet med folketingsgruppen, regeringen og partiet i en anden rolle fremover, og samtidig glæder jeg mig til at stå i spidsen for en stærk gruppe af ansatte, som jeg allerede kender i forvejen.”

46-årige Jens Kloppenborg-Skrumsager er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2002. Efter regeringsskiftet i 2015 blev han ansat som særlig rådgiver for daværende beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen (V), og ved regeringsudvidelsen i slutningen af 2016 tog den nyudnævnte innovationsminister, Sophie Løhde, Jens Kloppenborg-Skrumsager med sig til Finansministeriet som særlig rådgiver. Han har tidligere været direktør i det norsk-svenske mediebureau Retrievers danske afdeling, ligesom han tidligere har haft sin gang i DR, hvor han har været vært på P1 Debat, journalist på TV-Avisen og redaktør på DR2 Deadline.

Jens Kloppenborg-Skrumsagers kendskab til Venstre går langt tilbage. Udover at have været særlig rådgiver for to V-ministre, har han fra 1994 til 1999 været medlem af Aarhus Byråd for Venstre.

Venstres gruppeformand Søren Gade ser frem til samarbejdet:

”Med ansættelsen af Jens Kloppenborg får vi en yderst kompetent og erfaren leder med stor erfaring og et godt netværk både i pressen og i partiet. Jeg føler mig tryg ved, at Venstre og CKP med Jens Kloppenborg i spidsen kan fortsætte det gode arbejde med at fremme Venstres politiske resultater,” siger Søren Gade.

Stillingen som leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik blev ledig, da Niels Th. Dahl i marts blev ansat som særlig rådgiver for udenrigsminister Anders Samuelsen (LA). 

Jens Kloppenborg tiltræder den nye stilling i Venstre senest 1. juni 2017.

Forrige artikel Theresa May udskriver lynvalg i Storbritannien Theresa May udskriver lynvalg i Storbritannien Næste artikel Løkke: Små og mellemstore lande skal fylde mere i EU Løkke: Små og mellemstore lande skal fylde mere i EU