Løkkes særlige rådgiver stopper

NAVNE: Christian Hüttemeier stopper som særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen, oplyser Venstre. 

Christian Hüttemeier stopper som særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Det oplyser Venstre i en pressemeddelelse.

Christian Hüttemeier har de seneste tre et halvt år været først pressechef i Venstre og siden januar sidste år særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen. Det var forventet, at han ville rykke med Løkke over i Statsministeriet som spindoktor.

"Det har ikke været nogen nem beslutning at takke nej til muligheden for at følge med i Statsministeriet. Jeg blev ansat til at få Venstre tilbage i regering og Lars Løkke Rasmussen gjort til statsminister. Jeg er stolt over, at det er lykkedes. Og nu er tiden så kommet til nye udfordringer og ikke mindst at prioritere min familie," siger Christian Hüttemeier i en pressemeddelelse.

Venstres formand og statsminister, Lars Løkke Rasmussen, tager beslutningen til efterretning.

"Jeg havde meget gerne set, at Christian ville følge med i Statsministeriet. Han har arbejdet stenhårdt for, at Venstre igen skulle få mulighed for at indtage Statsministeriet. Og både jeg og Venstre skylder ham en meget stor tak. Men jeg har omvendt meget stor respekt for hans beslutning, og jeg ønsker ham derfor al mulig held og lykke," siger Lars Løkke Rasmussen i pressemeddelelsen.

Christian Hüttemeier er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet for Politiken og Jyllands-Posten. 

Forrige artikel Endnu en økonomisk begmand til Femern Endnu en økonomisk begmand til Femern Næste artikel Vraget departementschef rykker til Integrationsministeriet Vraget departementschef rykker til Integrationsministeriet