Lokalformand har mistet tilliden til LA-toppen og trækker sig

NAVNE: Lokalformand for Liberal Alliance trækker sig på grund af manglende tillid til folketingsgruppen fra Liberal Alliance. Det sker lige inden hovedbestyrelsesmøde. 

Det lykkedes ikke at få en skattereform igennem i denne opgang for Anders Samuelsen. Det får nu konsekvenser.
Det lykkedes ikke at få en skattereform igennem i denne opgang for Anders Samuelsen. Det får nu konsekvenser.Foto: /ritzau/Mads Claus Rasmussen
Mikkel Bødker Olesen

Tillid er en svær ting at opbygge, men let at nedbryde, skriver den nu afgående lokalformand for Liberal Alliance i Thy/Mors, Leo Skydt Jørgensen, på sin Facebook-profil.

I Facebook-opslaget gør han det klart, at han stopper som formand og melder sig ud af partiet på grund af manglende tillid til partiets Folketingsgruppe.

Facebook-opslaget kommer efter et bestyrelsesmøde i LA Thy/Mors torsdag aften.

Udmeldelsen kommer før LA's hovedbestyrelse fredag eftermiddag afholder hovedbestyrelsesmøde i Nyborg, hvor man blandt andet skal diskutere, om man skal være en del af trekløverregeringen.

Allerede tilbage i december skrev Leo Skydt Jørgensen et kritisk Facebook-opslag omkring partiets forhandlinger af finansloven, hvor han truede med ikke at gentegne sit medlemskab, før han så resultatet af den lovede skattereform.

Skattereformen kom som bekendt ikke i denne omgang, og han har derfor taget konsekvensen og meldt sig ud af partiet.

Indtil videre fortsætter Leo Skydt Jørgensen sit politiske engagement som partiløs. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00