Maria Gjerding tager EL's pressechef med til Naturfredningsforening

JOBSKIFTE: Enhedslistens pressechef, Emil Nielsen, skal være ny pressechef i Danmarks Naturfredningsforening.

Maria Reumert Gjerding skiftede for en måned siden sin plads i Folketinget for Enhedslisten ud med posten som præsident i Danmark Naturfredningsforening. Det bliver dog ikke det eneste nye ansigt i DN, for nu har foreningen også været på rov i partiets presseafdeling. 

Enhedslistens pressechef, Emil Nielsen, skifter således også Christiansborg ud med Masnedøgade i København, hvor Danmarks Naturfredningsforening holder til. Han kommer til at besætte en nyoprettet post som pressechef, skriver DN i en pressemeddelelse til Altinget.

Emil Nielsen har været tilknyttet Enhedslistens presse- og kommunikationsafdeling i de sidste syv år og fik i starten af oktober 2017 titlen som pressechef. Indtil da havde han været presse- og kommunikationsansvarlig. 

Den nye pressechef er uddannet fra Roskilde Universitet med en kandidat i Offentlig Administration og Kommunikation.

Forrige artikel Nu er Løkke klar til debatten om de danske EU-forbehold Nu er Løkke klar til debatten om de danske EU-forbehold Næste artikel Rokade i Venstre: Mads Fuglede bliver ny medieordfører Rokade i Venstre: Mads Fuglede bliver ny medieordfører