Om  
Martin Rossen

Martin Rossen skal rådgive hotel- og restaurantbranchen om bæredygtighed

Statsministerens tidligere særlige rådgiver og stabschef Martin Rossen som skal rådgive Horesta i processen om at lave en ESG-strategi.

Martin Rossen etablerede sig som selvstændig rådgiver i midten af maj 2023.
Martin Rossen etablerede sig som selvstændig rådgiver i midten af maj 2023.Foto: Toke Kristiansen/Altinget
Johan Auken Alstrup

Mette Frederiksens tidligere rådgiver og stabschef Martin Rossen skal rådgive brancheorganisationen Horesta i deres fremtidige handlingsplan for ESG-målene (Environmental, Social og Governance).

Det oplyser direktør for politik og bæredygtighed i Horesta Mette Falkenberg Rasmussen på Linkedin.

"Det er en kæmpe fornøjelse at kunne dele denne nyhed: At Horesta har indgået en aftale med statsministerens tidligere særlige rådgiver og stabschef, Martin Rossen, som skal rådgive Horesta i processen om at lave en ESG-strategi," skriver Rasmussen.

Martin Rossens inddragelse sker efter den afgående senior vice president i Danfoss lancerede sin konsulentvirksomhed med fokus på ESG, Engell-Rossen Strategy, sidste måned.

I sine tre år hos Danfoss havde Rossen ansvaret for global kommunikation og bæredygtighed og stod her i spidsen for udbyggelsen af virksomhedens ESG-strategi.

Håbet i Horesta er, at den fremtidige ESG-handlingsplan vil tillade hotel- og restaurantvirksomhederne at benchmarke sig op mod hinanden og dele erfaringer. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Rossen

Afgående senior vice president, Danfoss, konsulent
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2001), MCC (Handelshøjskolen i København 2007)

0:000:00