Mediepris til Version2 fra Teknologiens Mediehus

Det digitale nichemedie Version2, der udgives af Teknologiens Mediehus, vandt i dag Anders Bordings Journalistpris. Også priser for medier om børn og sygeplejersker.

Redaktionen

Det skete i Altingets gård i København, da priserne til specialmedier blev delt ud. De uddeles af de professionelle, private mediers organisation, Danske Medier.

Prisen får mediets to journalister Mads Lorenzen og Christian Østergaard for afdækning af en sikkerhedsbrist i landets telebutikker.

"Version2-journalisterne Mads Lorenzen og Christian Østergaard modtog Anders Bording Journalistprisen for med skræmmende enkel journalistisk metode at blotlægge og formidle en uigennemskuelig sikkerhedsbrist med skødesløs praksis med sim-kort i telebranchen, der har store konsekvenser for borgernes privatliv," hed det i juryens begrundelse.

Desuden blev også Anders Bordings Mediepris og Idépris uddelt. Medieprisen går til Børneavisen, udgivet af JP/Politikens Hus, for at have skabt et "levedygtigt og inviterende" medie for fremtidens mediebrugere.

Anders Bording Idépris blev tildelt fagbladet går til fagbladet Sygeplejersken for portrætserien "Sygeplejerske under corona". 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion