Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i Statsministeriet

CORONA: Statsminister Mette Frederiksen (S) indkalder til pressemøde om håndteringen af coronavirus i Danmark. Det sker, efter at smittetallene over en længere periode har været stigende flere steder i landet.

Efter en længere periode med stigende coronasmitte i samfundet indkalder statsminister Mette Frederiksen (S) til pressemøde.

De seneste tal viser, at 60 personer er indlagte med corona i Danmark – heraf tre personer på intensiv afdeling. Torsdag var der registreret 453 nye smittetilfælde siden onsdag, og det er det næsthøjeste tal på et døgn, siden virussen brød ud i vinter. 

Pressemødet finder sted i Statsministeriet fredag klokken 14, og det er endnu ikke muligt at få oplyst, hvilke myndigheder der vil være repræsenteret, eller om der vil blive præsenteret nye restriktioner.  

Forrige artikel Dagens overblik: 1,3 millioner danskere skal testes for antistoffer, og DF er bekymret over ny bog om Thulesen Dagens overblik: 1,3 millioner danskere skal testes for antistoffer, og DF er bekymret over ny bog om Thulesen Næste artikel Prøv quizzen: Har du fulgt med? Prøv quizzen: Har du fulgt med?
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.