Om  
Mia Wagner
Brian Mikkelsen

Mia Wagner forlader flere bestyrelser

Med et trylleslag stopper Mia Wagner i en række bestyrelser, efter hun torsdag blev udnævnt som ny digitaliseringsminister og minister for ligestilling.

I forbindelse med sin nye post som minister stopper Mia Wagner i en række bestyrelser, herunder Dansk Erhvervs. Arkivfoto. 
I forbindelse med sin nye post som minister stopper Mia Wagner i en række bestyrelser, herunder Dansk Erhvervs. Arkivfoto. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-HansenMikala Satiya Rørbech

Serieinvestoren Mia Wagner er færdig i flere bestyrelser som følge af, at hun torsdag er blevet udpeget som ny digitaliseringsminister og minister for ligestilling.

I første omgang drejer det sig om bestyrelsesposterne i Dansk Erhverv, Unicef samt Danmarks Eksport- og Investeringsfond, hvor hun har siddet siden august 2022

"Erhvervsministeriet oplyser, at Mia Wagner i forlængelse af hendes udpegning som minister udtræder af Danmarks Eksport- og investeringsfonds bestyrelse," lyder det i en skriftlig kommentar fra Erhvervsministeriet, der endnu ikke sætter navn på den nye ministers afløser. 

Dansk Erhvervs topchef, Brian Mikkelsen, oplyser ligeledes, at Dansk Erhverv "kommer til at savne" Mia Wagner i bestyrelsen. 

"Jeg vil gerne takke Mia Wagner for den virkelig gode indsats og sparring, som hun har bidraget med i Dansk Erhvervs bestyrelse. Mia har nogle enestående perspektiver og indsigter i dansk erhvervsliv gennem de mange roller og funktioner hun har haft igennem årene. Og det kommer helt sikkert til at blive en kæmpe styrke i hendes nye opgave som minister," lyder det fra Brian Mikkelsen.

Dansk Erhverv har heller ikke sat navn på Mia Wagners afløser. 

Også Unicef meddeler, at Mia Wagner træder ud af fondens bestyrelse, hvor hun har siddet siden marts 2021. 

Siden juni har hun også været formand for bestyrelsens Innovationsudvalg. 

Det er ikke afklaret, hvem der afløser Mia Wagner. 

0:000:00