Om  
Steen Dahlstrøm

Middelfart-borgmester trækker sig som bestyrelsesformand i forsyningsselskab

Middelfarts borgmester, Steen Dahlstrøm (S), trækker sig med øjeblikkelig virkning som bestyrelsesformand i energi- og forsyningsselskabet Ewii.

Kiki Qvistgaard

Det Kolding-baserede energi- og forsyningsselskab Ewii sagde for knap en måned farvel til sin administrerende direktør. Nu har selskabets bestyrelsesformand, Steen Dahlstrøm (S), der er borgmester i Middelfart, meddelt, at han trækker sig fra posten med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Ewii i en pressemeddelelse.

"Jeg har været bestyrelsesformand i EWII siden etableringen af TREFOR i 1999. Der har været en stærk udvikling i aktiviteterne, og samtidigt har EWII i dag en af de laveste netpriser på el i Danmark. Jeg er stolt over de resultater EWII har nået, men jeg er som sagt også kommet frem til, at det er det rette tidspunkt, at der kommer nye kræfter til," udtaler Steen Dahlstrøm i pressemeddelelsen. 

13. juni afsluttede Ewiis bestyrelse samarbejdet med selskabets administrerende direktør, Knud Steen Larsen. Ifølge Steen Dahlstrøm har der siden været rettet kritik mod hans person, og det er altså på den baggrund, at borgmesteren vælger at træde ud af bestyrelsen. 

15. august skal repræsentantskabet for Ewii vælge en ny formand. Indtil da er bestyrelsens næstformand, Carl C. Poulsen, konstitueret formand. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Steen Dahlstrøm

Fhv. borgmester (S), Middelfart Kommune
lærer (Kolding Seminarium 1975)

0:000:00