Om  
Willy Feddersen

Middelfart Kommune skal have ny kommunaldirektør

Middelfarts kommunaldirektør er fritaget for tjeneste, da Økonomiudvalget ønsker en ny profil til at forsætte udviklingen. Indtil den endelige beslutning er blevet truffet, er teknik- og miljødirektør Thorbjørn Sørensen fungerende kommunaldirektør.

Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Cindy Shummontien Green

Økonomiudvalget i Middelfart Kommune ønsker, at samarbejdet med kommunaldirektør Willy Feddersen skal ophøre. Det skriver Fyns Amts Avis.

Torsdag 27. januar indstillede Økonomiudvalget til Middelfarts byråd, at de ønsker en anden person i stillingen som kommunaldirektør. Kommunen oplyser ikke yderligere, hvilke årsager der ligger til grund for indstillingen.

"Middelfart Kommune er i stabil drift. Vi har den rigtige organisering, dygtige medarbejdere og en sund økonomi. Det har Willy Feddersen lod og del i," skriver Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen i pressemeddelelsen og tilføjer:

"Det nye byråd har vedtaget en meget ambitiøs plan for de kommende år med en række vigtige dagsordener om fortsat vækst, udvikling og kvalitet i velfærden, herunder et stærkt samarbejde med virksomheder, foreninger og borgere".

Indtil en endelig afgørelse er blevet truffet i byrådet, er Willy Feddersen fritaget fra tjeneste. Det er endnu ikke fastlagt, hvorvidt byrådet skal tage stilling til beslutningen til det næste byrådsmøde 7. februar eller til et ekstraordinært møde. Indtil da vil teknik- og miljødirektør Thorbjørn Sørensen være fungerende kommunaldirektør.

Willy Feddersen har været kommunaldirektør i Middelfart Kommune siden december 2019. Forinden var han kommunaldirektør i Haderslev Kommune i mere end syv år.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Willy Feddersen

Teknisk direktør, Næstved Kommune
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1989)

0:000:00