Mini-rokade: Rosa Lund gør comeback som uddannelsesordfører

ORDFØRERNYT: Rosa Lund er igen uddannelsesordfører for Enhedslisten efter dagens mini-rokade. Derudover overtager hun også posten som grundlovsordfører fra Rune Lund.

Rosa Lund går med dagens mini-rokade i Enhedslisten fra ét til tre ordførerskaber, da hun overtager uddannelsesordførerskabet fra Eva Flyvholm og grundlovsordførerskabet fra Rune Lund og samtidig fortsætter i rollen som retsordfører. 

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

"Jeg er rigtig glad for igen at være uddannelsesordfører. Det er et område, der står mit hjerte nært. Derfor har det også været trist at se, hvordan regeringen igen og igen angriber vores uddannelsessystem med nedskæringer. Et stærkt uddannelsessystem er en vigtig hjørnesten i at skabe mere lighed i samfundet," siger Rosa Lund i forbindelse med dagens rokade. 

Rosa Lund var tidligere uddannelsesordfører for Enhedslisten mellem 2011 og 2015, hvor hun også sad i Folketinget. Siden marts i år har hun igen været at finde i Folketinget, hvor hun er trådt til som suppleant for Johanne Schmidt-Nielsen, mens den forhenværende politiske ordfører er på barsel. 

Forrige artikel Skal man tvinge børn fra ghettoer i vuggestue? Her er argumenterne for og imod Skal man tvinge børn fra ghettoer i vuggestue? Her er argumenterne for og imod Næste artikel Ny aftale: Maks. 30 procent børn fra ghettoer i daginstitutioner Ny aftale: Maks. 30 procent børn fra ghettoer i daginstitutioner
Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

INTERVIEW: Det blev den 26-årige Holbæk-borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), der løb med årets dialogpris på Folkemødet. Altinget tog en snak med den nykårede prisvinder.