Mød forfatteren bag ny kritisk bog om Socialdemokratiet

ALTINGET INVITERER: Onsdag kan du opleve live-interview med den mangeårige minister og folketingsmedlem for Socialdemokratiet Karl Hjortnæs. Han er aktuel med bogen 'Kampen om Socialdemokratiet - erindringer om magt og politik'.

Karl Hjortnæs' egne erindringer fra et langt liv i politik går hånd i hånd med portrætter af de socialdemokratiske formænd, som har været i hans tid. Hjortnæs er kritisk overfor nutidens politik og socialdemokratiske ledere. Han mener, at Corydon og Thorning fuldstændig manglede det indre socialdemokratiske kompas og er er stærkt skeptisk overfor at have Henrik Sass Larsen i partiets nuværende ledelse. Og så synes Hjortnæs ganske simpelt ikke, at Socialdemokratiet er venstreorienteret nok.

Altinget og forlaget Momenta inviterer til live-interview med Karl Hjortnæs, mangeårig minister og folketingsmedlem for Socialdemokratiet. Det foregår i Altingets overdækkede gård onsdag 17. oktober klokken 16-17 i Ny Kongensgade 10. 

Altingets magasin-redaktør, Esben Schjørring, vil interviewe Karl Hjortnæs om hans nye erindrings- og debatbog Kampen om Socialdemokratiet – erindringer om magt og politik. Vi får et indblik i livet som politiker og minister, og så får vi en skarp iagttagers usentimentale blik på, hvor Socialdemokratiet står i dag – råt for usødet.

Der vil blive solgt øl, vin og vand i baren, og du har mulighed for at købe bogen med hjem.

Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig lige her.

Forrige artikel Dagens overblik: Socialstyrelsen stopper udbetaling af satspuljemidler Dagens overblik: Socialstyrelsen stopper udbetaling af satspuljemidler Næste artikel Frit Forum vælger ny landsformand fra kendt politikerfamilie