Om  
Evald Krog

Muskelsvindfondens formand takker af

Grundlægger og formand for Muskelsvindfonden Evald Krog har meddelt, at han fratræder posten som formand ved fondens landsmøde i 2016.

Nikita Selvig

Efter 42 år i spidsen for Muskelsvindfonden har Evald Krog meddelt, at han fratræder posten som formand. Det oplyste den 71-årige, nu afgående formand på bagsiden af medlemsbladet Muskelkraft mandag.

I oktober måned indviede Muskelsvindfonden ferie- og konferencecentret Musholm, der har været knap to årtier undervejs, og med opnåelsen af denne milepæl, mener formanden derfor, at tiden er inde til et formandsskifte:

"Ingen er vist i tvivl om, at jeg også personligt har engageret mig stærkt i Musholm siden det allerførste spadestik for næsten 20 år siden. Jeg har været glad for at være med i hele forløbet, men føler også, at der aldrig vil komme et bedre tidspunkt for mig som skibets kaptajn til at sige tak for denne gang og forlade den stolte skude efter sammenlagt 42 år på kommandobroen," skriver Evald Krog i medlemsbladet.

Med mere end 40 år på formandsposten har Evald Krog sat sit tydelige aftryk på fonden, men han vil ikke blande sig i, hvem der skal efterfølge ham.

"Den nye formand behøver på ingen måde at ligne den gamle. Tiden er en anden. Opgaverne er nogle andre. Trods succeserne er der fortsat meget at slås for. De næste 45 år vil bringe os nye fremskridt, ikke mindst med hensyn til forskning og behandling. En ny formand skal stå i spidsen i den proces." 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Evald Krog

Fhv. formand, grundlægger, Muskelsvindfonden, medgrundlægger, Grøn Koncert
student (Viborg Katedralskole), stud.jur. (Aarhus Uni.)

0:000:00