Om  
Cecilie Weinholt-Ludvigsen
Rane Willerslev

Nationalmuseet hyrer ny chef for kommunikation

Cecilie Weinholt-Ludvigsen er navnet på den nye kommunikationschef hos Nationalmuseet, der fremover skal arbejde for at vække flere danskeres interesse for vores fælles historie og kulturarv. 

Flora Juul Holst

Da Nationalmuseet for nylig åbnede mediehuset Vores Tid, flyttede museet deres kommunikationschef med over til den nye platform, så han kunne blive dets mediechef. Dermed stod Nationalmuseet uden kommunikationschef, og nu er journalisten Cecilie Weinholt-Ludvigsen trådt til. 

Det skriver Nationalmuseet i en pressemeddelelse. 

"Med et endnu større fokus på at engagere mange flere danskere vil Nationalmuseet hjælpe med at forstå verden omkring os bedre. Kommunikation er en helt central disciplin her, og derfor er jeg glad for, at vi har opprioriteret området – både med skabelsen af vores nye mediehus, Vores Tid, og med ansættelsen af vores nye kommunikationschef," siger Rane Willerslev.

Cecilie Weinholt-Ludvigsen kommer fra en stilling i den internationale miljøorganisation WWF Verdensnaturfonden, hvor hun har arbejdet for at sætte bæredygtighed, klima og natur på den offentlige dagsorden. Nu skal hun i stedet dedikere sit arbejde til at fremme danskernes kultur og historie, og det ser hun i høj grad frem til:

"Jeg tilgår denne opgave med stor respekt og iver. Nationalmuseet samler danskerne nu og i fremtiden – og jeg ser frem til at gøre kulturen og vores historie relevant og tilgængelig for endnu flere danskere og kommende generationer," siger hun.

Nationalmuseet er Danmarks statslige, kulturhistoriske hovedmuseum. Det ligger i Prinsens Palæ i København.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Cecilie Weinholt-Ludvigsen

Kommunikationschef, Hempel Fonden
journalist

Rane Willerslev

Direktør, Nationalmuseet
cand.mag. i antropologi (Aarhus Uni.), MA i visuel antropologi (University of Manchester), ph.d. (Cambridge Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024