Om  
Michael Lindhart Løve

Netto International henter erfaren direktør hjem

Michael Løve bliver ny direktør for Netto International, der er en del af Dansk Supermarked Group.

Kristian Tolbøll

Michael Løve bliver hentet hjem til Danmark for at blive den øverste chef hos Netto International. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Storbritanniens største byggemarkedskæde B&Q, som er en del af Kingfisher-koncernen.

Det skriver Netto International i en pressemeddelelse.

Michael Løve forventes at tiltræde stillingen 1. september og bliver fremover chef for de 25.000 Netto-medarbejdere, der er ansat hos detailkædens mere end 1300 butikker i Danmark, Tyskland, Polen og Sverige.

Michael Løves opgave bliver blandt andet at være med til at genopfriske Netto-konceptet i Danmark, øge tempoet i ekspansionen i Sverige og Polen samt være med til at fastholde kædens regionale position i Tyskland.

"Netto er den eneste danske food retailer, der har haft modet til at etablere sig i udlandet og er lykkedes med det. Samtidig er Netto markedsledende i Danmark. Det betyder, at jeg nu får en fantastisk mulighed for at arbejde med et format, som skal ekspandere, revitaliseres og udvikles. Det er værd at vende hjem for," siger Michael Løve ifølge pressemeddelelsen fra Netto International.

Michael Løve er uddannet cand.polyt. fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 2001. Han har i en lang årrække været ansat i Coop Danmark, hvor han var produktionschef fra 2014 til 2015. Han har været administrerende direktør hos B&Q i Storbritannien og Irland siden 2015.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Lindhart Løve

Adm. direktør, OK, formand for EnergiData
cand.polyt. (Danmarks Tekniske Uni. 2001)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024