Om  
Niels Ditlev

Niels Ditlev er ny pressechef i WWF Verdensnaturfonden

Tidligere særlig rådgiver i Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, Niels Ditlev, tiltræder som presse- og kommunikationschef i WWF Verdensnaturfonden 29. marts.

Nikita Selvig

WWF Verdensnaturfonden har ansat journalist og tidligere særlig rådgiver Niels Ditlev som ny presse- og kommunikationschef. Han tager hul på de nye arbejdsopgaver efter påske, 29. marts.

"Jeg har fået et fantastisk job. Efter påske begynder jeg som presse-og kommunikationschef i WWF Verdensnaturfonden. Vigtig sag, gode engagerede kollegaer og masser af udfordringer. Jeg glæder mig - meget!" skriver Niels Ditlev på sin Facebook-profil.

50-årige Niels Ditlev er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og var frem til folketingsvalget sidste år særlig rådgiver for den radikale minister, Manu Sareen.

Niels Ditlev efterfølger Charlotte Brix Andersen, som forlod WWF Verdensnaturfonden til fordel for en stilling som kommunikationschef i Danmarks Idrætsforbund 1. december 2015.

 *Niels Ditlev efterfølger Charlotte Brix Andersen og ikke Rune Langhoff, som der først stod i navnenyheden. Vi beklager fejlen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Niels Ditlev

Kommunikationschef, Danske Regioner
journalist (DJH)

0:000:00