Om  
Lars Henrik Munch
Sten Scheibye

Novo Nordisk Fonden får nyt bestyrelsesmedlem

Lars Munch, der er bestyrelsesformand i blandt andet JP/Politikens Hus, er blevet valgt som nyt medlem af bestyrelsen i Novo Nordisk Fonden.

Katrine Falk Lønstrup

Novo Nordisk Fonden har på et bestyrelsesmøde tirsdag valgt Lars Munch som nyt medlem af bestyrelsen.

Det skriver Novo Nordisk Fonden i en pressemeddelelse.

Fonden har søgt efter et bestyrelsesmedlem med baggrund i civilsamfundet siden marts 2017, hvor Karsten Dybvad, der er administrerende direktør i Dansk Industri, trådte ud af bestyrelsen - og bestyrelsesformand Sten Scheibye glæder sig over, at det nu er Lars Munch, der overtager den ledige plads.

”Med Lars Munch får vi en person ind i bestyrelsen, der har stor indsigt i samfundsforhold, økonomi, kultur og medier. Vi ser frem til at kunne drage nytte af hans mange kompetencer og lange erfaring,” siger Sten Scheibye i pressemeddelelsen.

Lars Munch er ud over posten i Novo Nordisk Fonden også formand for bestyrelsen i henholdsvis JP/Politikens Hus, Louisiana – Museum of Modern Art, BRFfonden og SOS Børnebyerne og medlem af bestyrelsen i kapitalfonden Axcel. Han har tidligere været blandt andet administrerende direktør for først Dagbladet Politiken og siden JP/Politikens Hus fra 1999 til 2004 og direktør i Bonnier-koncernen i en årrække.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Henrik Munch

Formand, Politiken-Fonden, Louisiana Museum of Modern Art, BRFfonden, GUBI og SOS Børnebyerne, næstformand, Novo Nordisk Fonden, Politiken-Fonden
cand.merc. (Handelshøjskolen i København 1984)

Sten Scheibye

Formand, Knud Højgaards Fond, bestyrelsesmedlem, Perfusion Tech, landmand, fhv. direktør, Coloplast
cand.scient. i fysik og kemi (Aarhus Uni. 1978), ph.d. i organisk kemi (Aarhus Uni. 1981), HD (Handelshøjskolen i København 1983)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024