Om  
Peter Engberg Jensen

Ny bestyrelsesformand i Finansiel Stabilitet

Peter Engberg Jensen foreslås som ny formand for Finansiel Stabilitet, da den nuværende bestyrelsesformand, Jakob Brogaard, ikke ønsker at genopstille.

Da nuværende bestyrelsesformand Jakob Brogaard har meddelt, at han ikke ønsker at genopstille som bestyrelsesformand i Finansiel Stabilitet ved næste generalforsamling 7. april, foreslås fhv. koncernchef i Nykredit, Peter Engberg Jensen, som ny formand.

"Jeg er glad for at kunne meddele, at Peter Engberg Jensen stiller op som formand for bestyrelsen i Finansiel Stabilitet. Han har stor finansiel indsigt fra sit mangeårige virke i sektoren," siger erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Samtidig vil jeg gerne takke for den store og væsentlige indsats, Jakob Brogaard har udført i bestyrelsen for Finansiel Stabilitet. Jakob Brogaard har løftet en vigtig og tung opgave i forbindelse med håndteringen og afviklingen af nødlidende pengeinstitutter som en del af formandsskabet siden 2008 og som formand for bestyrelsen siden 2012." 

Efter generalforsamlingen 7. april regner man med, at bestyrelsen vil se således ud:

  • Fhv. adm. direktør, Peter Engberg Jensen (formand)
  • Fhv. adm. direktør, Bent Naur (næstformand)
  • Direktør i Eksport Kredit Fonden, Anette Eberhard
  • Fhv. vicedirektør, Erik Sevaldsen
  • Professor og prodekan, Syddansk Universitet, Nina Dietz Legind
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Engberg Jensen

Formand, Den Sociale Kapitalfond og Augustinus Fabrikker, bestyrelsesmedlem, Pension Danmark og 15. juni Fonden, adj. professor, CBS
cand.polit. (Københavns Uni. 1978), ISMP (Harvard Business School 1992)

0:000:00