Om  
Anders V. Møller

Ny direktør for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme

Kulturminister Marianne Jelved (R) har torsdag udnævnt Anders V. Møller til ny direktør for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.
Christian Juhl Mølgaard
Anders V. Møller har været konstitueret direktør for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme siden, den blev oprettet i 2011. Det skete som et led i regeringsdannelsen, hvor Slots- og Ejendomsstyrelsens opgaver skiftede ressort, og opgaverne vedrørende statens slotte og haver kom til Kulturministeriet. Anders V. Møller har i konstitueringsperioden stået i spidsen for etableringen af den nye styrelse. Anders V. Møller, der er uddannet cand.scient.pol., har 16 års ledelseserfaring fra staten bag sig. Indtil ressortomlægningen var han økonomidirektør i Slots- og Ejendomsstyrelsen og har derudover blandt andet været administrationschef i Finansministeriet samt økonomichef i Udlændingestyrelsen. Han har tidligere været ekstern lektor på CBS og andre uddannelsesinstitutioner. Anders V. Møller tiltræder stillingen som direktør for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme 1. april 2013.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders V. Møller

Chef for vedligeholdelses- og renoveringsprojekter i Københavns Kommune, fhv. administrationschef i Finansministeriet, økonomidirektør i Slots- og Ejendomsstyrelsen og direktør i Kulturministeriet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1991)

0:000:00