Om  
Michael Evan Goodsite

Ny koncerndirektør i Region Syddanmark

Michael Evan Goodsite tiltræder som koncerndirektør for Regional Udvikling i Region Syddanmark 1. marts og forlader dermed sin nuværende stilling som institutleder og professor på Institut for Teknologi og Innovation ved Teknisk Fakultet på Syddansk Universitet.

Nikita Selvig

Regionsrådet i Region Syddanmark har godkendt ansættelsen af Michael Evan Goodsite som koncerndirektør for Regional Udvikling. Det skriver Region Syddanmark på sin hjemmeside.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med at implementere den nye vækst- og udviklingsstrategi i samarbejde med regionsrådet, Syddansk Vækstforum, kollegerne, borgerne og andre interessenter. Jeg ser frem til at sikre, at uanset hvor man er i regionen, løfter vi i fællesskab. Vi skal tage fat i udfordringerne ved at se muligheder og innovative løsninger, så det gode liv kan sikres for alle borgere – uanset hvor i regionen man bor, og uanset hvilken sektor man arbejder i," siger den kommende koncerndirektør.

45-årige Michael Evan Goodsite kommer til regionen fra en stilling som institutleder og professor på Institut for Teknologi og Innovation ved Teknisk Fakultet på Syddansk Universitet. Forud for denne ansættelse har Michael Evan Goodsite blandt andet været direktør for The Nordic Center of Excellence for Nordic Strategic Adaptation Research, NORD-STAR, og institutleder på Institut for Fysik og Kemi ved Syddansk Universitet.

Det er derfor en erfaren herre, som kan sætte sig i direktørstolen 1. marts.

"Michael Evan Goodsite har opbygget både national og international ekspertise inden for mange forskellige områder, heriblandt klima, energi og miljøteknologi. Det er områder, der har en høj prioritet inden for Regional Udvikling i Region Syddanmark. Samtidig har han solid ledelseserfaring med i bagagen, og jeg ser frem til, at han som koncerndirektør og medlem af den nye direktion vil skabe resultater for vores region," siger regionsdirektør Jane Kraglund.

Det var et enigt regionsråd, som godkendte ansættelsen af Michael Evan Goodsite mandag.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Evan Goodsite

Professor, Pro-vicekansler, Energy Futures, fhv. koncerndirektør, Regional Udvikling, Region Syddanmark
B.Sc. Civil Engineering (University of Arizona), civilingeniør i miljøteknologi (SDU), ph.d. i klima og miljø (KU), MBA i global management (Thunderbird School of Global Management)

0:000:00