Om  
Per Lyngby
Claus Hovge Andersen

Ny koncernledelse hos Nordjyske Medier

Som led i en større reorganisering har Nordjyske Medier ansat tidligere bladdirektør på Jyllands-Posten, Claus Hovge Andersen, som en del af koncernledelsen.

Nikita Selvig

Nordjyske Medier skal tilbage til deres medierødder. Derfor har koncernen solgt selskaber fra, sat ejendomme til salg og som det sidste udpeget en ny ledelse. Det skriver MediaWatch.

I den nye ledelse indtræder tidligere bladdirektør på Jyllands-Posten, Claus Hovge Andersen, som forretningsdirektør. Han afløser Claus Falck, som tidligere har haft ansvaret for de ikke-medierelaterede aktiviteter, som nu bliver neddroslet med den nye strategi. Derudover oprettes en stilling som ressourcedirektør.

"Vi sælger de aktiviteter fra, der ikke er decideret medievirksomhed, og vi vil sætte mere fart på den digitale forretning. Det er den korte baggrund for, at vi styrker os med en forretningsdirektør som Claus Hovge Andersen,” siger Per Lyngby om ansættelsen af Claus Hovge Andersen til MediaWatch og fortsætter:

"Fra et mediesynspunkt er det er udtryk for en offensiv og oprustning. Han skal styrke vores forretningsudvikling især på det digitale og få det til at spille på tværs af de aktiviteter, vi har i koncernen," siger Per Lyngby.

Koncernledelsen i Nordjyske Medier kommer fra 1. marts til at bestå af administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør, Per Lyngby, forretningsdirektør Claus Hovge Andersen, chefredaktør Lars Jespersen og den kommende ressourcedirektør.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Lyngby

Medlem, Medienævnet, medlem, Demokratikommissionen, bestyrelsesformand, Nordjyske Museer, næstformand, Ejendomsfonden Regan Vest, bestyrelsesmedlem, DH Media, bestyrelsesmedlem, Kulturhistorisk Forening for Nordjylland
journalist (DJH 1984), HA (Aalborg Universitet 1979)

Claus Hovge Andersen

Portfolio Manager, Volaris Group inc.
HD (Aarhus Uni. 2000)

0:000:00