Om  
Jesper Nybo Andersen

Ny projektchef skal stå i spidsen for Nordic Waste-sag

Randers Kommune ansætter Jesper Nybo Andersen til at stå i spidsen for håndteringen af situationen omkring Nordic Waste. 

Randers Kommune ansætter projektchef, der skal håndtere Nordic Waste-sag. 
Randers Kommune ansætter projektchef, der skal håndtere Nordic Waste-sag. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Sigurd Lilmose Bech

Som ny projektchef i Randers Kommune er Jesper Nybo Andersen manden, der skal lede håndteringen af Nordic Waste-situationen. 

Det oplyser Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Randers Kommune overtog 31. januar 2024 myndighedsansvaret for Nordic Waste. I den forbindelse har Randers Kommune oprettet en projektorganisation, som Jesper Nybo Andersen skal stå i spidsen for. 

Nybo Andersen gik egentlig på pension fra jobbet som administrerende direktør i Orbicon A/S (nu WSP A/S) i 2018. Siden har han været involveret i flere bestyrelser inden for blandt andet entreprise og ingeniørrådgivning. 

"Jeg er god til at blive kastet ind i akutte situationer, skabe overblikket og eksekvere. Jeg sagde ja til at påtage mig opgaven, fordi jeg følte, at mit bidrag til løsningen af Nordic Waste nærmest er at sammenligne med ”borgerligt ombud”," udtaler Jesper Nybo Andersen om sit nye job. 

Kommunen ansætter Nybo Andersen i en midlertidig stilling. 

Nybo Andersen har en kandidat i naturgeografi fra Københavns Universitet (1985).

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper Nybo Andersen

Projektchef, Randers Kommune, bestyrelsesformand, Tech Invent, bestyrelsesformand, JCB Gruppen, bestyrelsesmedlem, Ejendomsfonden
cand.scient. i naturgeografi (Københavns Uni. 1985)

0:000:00