Om  
Poul Erik Skammelsen
Louise Windfeld-Høeberg

Nye værter på TV 2s udenrigsmagasin

Poul Erik Skammelsen og Louise Windfeld-Høeberg bliver nye værter på "Verden ifølge News", oplyser TV 2.

Redaktionen

Poul Erik Skammelsen og Louise Windfeld-Høeberg skal fremover klæde danskerne på med de væsentligste udenlandske udviklinger og perspektiver i "Verden ifølge News", der bytter programdag med "Business Class" efter nytår. TV 2 News’ udlandsmagasin bliver fra 5. januar sendt torsdag aften, oplyser TV-stationen.

De har begge rejst over det meste af verden og dækket konflikter og gjort seerne klogere på, hvad der rører sig i USA, Afrika, Europa og Asien. Efter nytår bliver Poul Erik Skammelsen og Louise Windfeld-Høeberg nye værter på "Verden ifølge News" som samtidig skifter sendetidspunkt fra mandag til torsdag klokken 18.20.

Poul Erik Skammelsen har arbejdet for TV 2 siden 1988 og blandt andet været korrespondent i Washington, Moskva, Prag og senest i Warszawa. Han fortsætter som vært på 21.30-udsendelsen på TV 2 Nyhederne og ser frem til at vende tilbage til TV 2 News for at kunne gå i dybden med de internationale historier på et tidspunkt, hvor krigen i Ukraine nærmer sig sin etårsdag, og Vesten i stigende grad udfordres af Rusland og Kina.

"Mit hjerte banker for udlandsstoffet. Det er enormt spændende at være med til at dække de store og nogle gange spektakulære ting, der sker, og sætte dem i perspektiv, sådan som vi kan på "Verden ifølge News". Især lige præcis nu er det vigtigt, hvor vi står i en total brydningstid med et Europa, der ser fuldstændig anderledes ud, end det gjorde for et år siden, og en gammel verdensorden, der er brudt sammen, mens vi ikke aner, hvor en ny orden vil føre os hen," siger Poul Erik Skammelsen i en pressemeddelelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Poul Erik Skammelsen

Studievært, TV 2
journalist (DJH 1988)

Louise Windfeld-Høeberg

Tv-vært, TV2 News

0:000:00