Ole Birk Olesen indkalder til hastemøde om PostNord

POST: Transport-, bolig- og bygningsminister Ole Birk Olesen (LA) har indkaldt Folketingets postordførere til et hastemøde om PostNords fremtid. Dansk Folkeparti vil sikre fortsat post til hele landet.

Dansk Folkeparti vil frede den såkaldte befordringspligt, der sikrer landsdækkende postomdeling. Det skriver TV 2.

Meldingen kommer, netop som transport-, bolig- og bygningsminister Ole Birk Olesen (LA) har indkaldt Folketingets postordførere til et hastemøde om PostNords fremtid som følge af, at virksomhedens regnskab har vist milliardunderskud.

Et underskud, som har fået den svenske erhvervsminister til at tale om muligheden for en opdeling af den danske og svenske del af PostNord. I dag ejer Danmark 40 procent af virksomheden, mens Sverige ejer 60 procent.

Ifølge Dansk Folkeparti er det vigtigt, at staten beholder en aftale, som sikrer, at danskerne kan få leveret post, uanset hvor i landet de bor.

”Jeg går ind med den indgangsvinkel, at vi skal redde postvæsnet. Og det er ikke nødvendigvis PostNord. Men for mig er det vigtigt, at vi har den her infrastruktur,” siger Henrik Brodersen, postordfører for Dansk Folkeparti ifølge TV 2.

Forrige artikel Politidirektør bliver ny direktør for Kriminalforsorgen Politidirektør bliver ny direktør for Kriminalforsorgen Næste artikel Kristian Jensen vil have danskere foran i køen til EU-job Kristian Jensen vil have danskere foran i køen til EU-job
Brostrøm: Vi har en dybt bekymrende alkoholkultur blandt skolebørn

Brostrøm: Vi har en dybt bekymrende alkoholkultur blandt skolebørn

INTERVIEW: Nye tal viser, at danske skolebørn fortsat er europamestre i druk. Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, ønsker et opgør med en usund alkoholkultur. Højere afgifter og aldersgrænser virker, men det er op til politikerne, hvilke værktøjer der skal i brug, siger han.