Olsen Dyhr til S: At fjerne uddannelsesloftet er ikke nok

FOLKEMØDE: Det er godt, at Socialdemokratiet har indset, at uddannelsesloft skal væk, lød det fra SF-formand Pia Olsen Dyhr, da hun holdt tale på Folkemødet. Men det er ikke nok, slog hun samtidig fast.

Der var ros fra SF's formand, Pia Olsen Dyhr, til S-formand Mette Frederiksen, da hun fredag aften holdt sin partiledertale på Folkemødet.

Her glædede Pia Olsen Dyhr sig over, at Mette Frederiksen tidligere på dagen meddelte, at hun vil fjerne uddannelsesloftet. Men det er ikke nok, understregede SF-formanden fra talerstolen.

”Vi trænger til en ny kurs i Danmark. Ikke et udvalg. Ikke en pulje til mindfulness til velfærdsarbejderne. Vi trænger til en ”ro på”-reform af hele vores samfund,” sagde Pia Olsen Dyhr.

Se hele talen ovenfor.

Forrige artikel EU-debat mellem S og R: Her er tre interessante forskelle i deres politik EU-debat mellem S og R: Her er tre interessante forskelle i deres politik Næste artikel Lørdag på Folkemødet: Politisk VM-optakt og humor i politiet Lørdag på Folkemødet: Politisk VM-optakt og humor i politiet
Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

ERSTATNING: Et bredt flertal i Folketinget er enige om en aftale, som sikrer knap 19 milliarder i erstatning til danske minkavlere og følgeerhverv. Over de næste ti år skal avlerne kompenseres for aflivningen af alle mink i kampen mod coronasmitte.