Om Altinget Idræt

Altinget Idræt leverer nyheder, debat og overblik om idrætspolitik og skal både dække historier fra den store scene og de politiske sportsdiskussioner på dansk hjemmebane. 

Altinget Idræt er Danmarks medie om sport og politik. Men vi dækker ikke kampen på banen. Vi dækker kampen mellem beslutningstagerne.

Nichemediet bringer nyheder analyser, debatindlæg og navnestof om den idrætspolitiske sektor. Derudover rummer mediet en kalenderoversigt, og vi følger de sager på Christiansborg, der er relevante for idrættens aktører - fra udspil til afstemning i salen.

Altinget Idræt går gerne kritisk og kontant til alle aktører inden for dansk idræt. Men vi er også nysgerrige efter stemmer, der kan pege på løsningerne eller tilføje nuancer og perspektiv til svære diskussioner som dansk deltagelse ved idrætsbegivenheder i dikaturstater.

De typiske læsere er idrætsorganisationer, sportsklubber, kommuner, folkevalgte, forskere og sponsorer.

Udgivelser 
Nichemediet udkommer to gange om ugen i et nyhedsbrev med de vigtigste nyheder, debatindlæg om aktuelle emner og solidt servicestof såsom kalender, navnenyheder og spørgsmål til og fra ministeren. 

Kontakt 
Har du idéer eller forslag til historier, er du velkommen til at kontakte: 

Rasmus Løppenthin
Redaktør for Altinget Idræt
[email protected]
60407623

Debatredaktionen
[email protected]

Du kan sende navnenyheder og kalenderbegivenheder relevante for Altinget Idræt til [email protected] og [email protected]

0:000:00