Om Altinget Idræt

Altinget Idræt leverer nyheder, debat og overblik om idrætspolitik og skal både dække historier fra den store scene og de politiske sportsdiskussioner på dansk hjemmebane. 

A

Uvildigt politisk nichemedie om rammerne for dansk idræt

Altinget Idræt er for dig, som arbejder professionelt med dansk idræt eller har en tæt berøringsflade med idrætssektoren.

Vi skriver ikke kampreferater eller om Jonas Vingegaards seneste højdetræningslejr på Tenerife. Vi laver historier om samråd, beslutningsforslag i Folketinget, dansk idræts diplomatiske kamp mod den internationale top og uro internt i idrættens centrale organisationer.

Kort sagt dækker vi ikke kampen på banen. Vi dækker kampen mellem aktørerne.

Fra samråd om bankbureaukrati for foreninger på Christiansborg til debatten om sportswashing i Bruxelles.

Hovedfokus er på centrale og aktuelle temaer i Folketinget og idrættens danske organisationer. Men vi tager også internationale temaer, når det får direkte betydning for dansk idræt, eller har danske aktører i centrale hovedroller. Derfor har vi intensivt dækket DIF-formand Hans Natorps forgæves kamp for at holde russiske atleter væk fra international idræt, ligesom vi også følger DBU’s diplomatiske ageren i international fodbolds magtkorridorer.

Vi er især for idrætsorganisationer – store som små – specialforbund, universiteter, kommuner og andre med snitflader til idrætssektoren.

Vi leverer nyheder, analyser, debat, navnestof og kalenderoverblik, som du både kan finde på vores site og få leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024