Om Altinget Forsyning

Altinget Forsyning leverer nyheder, debat og baggrund om den danske forsyningssektor.

Altinget Forsyning har fokus på de politiske rammevilkår for den danske forsyningssektor. Emner som vand, affald, varme og el er centrale i dækningen. Men derudover beskæftiger portalen sig også med områder som klimatilpasning samt digital infrastruktur.

Vi følger ny lovgivning hele vejen fra fødsel til tredjebehandling i Folketinget. Desuden holder vi øje med den strøm af rapporter og evalueringer, der løbende offentliggøres på områderne, og forsøger at lave lokale nedslag, når enten forsyningsselskaber eller kommuner møder benspænd eller har det gode eksempel, der spiller ind i en større debat.

Konkret skriver Altinget Forsyning om, hvordan Danmarks forsyningssektor omstilles til klimamålet om 70 procent reduktion af drivhusgasser i 2030, de konkrete klimahandlingsplaner med interesse for forsyningssektoren (især affald og energi), Nordsøens fremtid, udskiftningen af kul på danske kraftværker, problemer med den stigende brug af biomasse og hvad der kan træde i stedet, den økonomiske regulering af forsyningssektoren (særligt fjernvarme, vand og el), vejen mod mindre affaldsforbrænding og mere genanvendelse og konsekvenser for forsyningsselskaber og kommuner, samt klimatilpasning i kommunerne, særligt rammevilkår og forhandlingerne med betydning for vand- og spildevandsselskaberne. 

Udgivelser
Altinget Forsyning udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Hver onsdag kommer nyhedsbreve med nyheder, baggrund og analyser og fredag kommer et debatnyhedsbrev med aktuelle politiske emner.

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Følg Altinget Forsyning på Twitter: @AltingetForsyn

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Forsyning, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

Har du spørgsmål til dit abonnement så kontakt adm@altinget.dk

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion