Om  
Peter Bro
Christian Jensen

Peter Bro fortsætter som leder af Center for Journalistik

Leder af journalistuddannelserne på SDU, Peter Bro, har fået forlænget sin kontrakt. Han fortsætter fire år endnu som leder af Center for Journalistik.

Professor Peter Bro fortsætter i yderligere fire år som leder af Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Det oplyser SDU i en pressemeddelelse. 

Center for Journalistik rummer blandt andet en bacheloruddannelse, to kandidatuddannelser, et fellowship-program, en forskergruppe og Mediernes forsknings- og innovationscenter. 

Ifølge chefredaktør Christian Jensen, der er formand for Styrelsen ved journalistuddannelserne på SDU, kan ingen varetage arbejdet bedre end Peter Bro: 

”Peter Bro har stået i spidsen for en fremsynet og visionær udvikling af Center for Journalistik, og vi er rigtig glade for, at denne udvikling nu kan fortsættes og yderligere accelereres i de kommende år, hvor forandringerne i mediebranchen stiller store krav til journalistisk uddannelse, efteruddannelse og forskning," siger Christian Jensen. 

I kontraktforlængelsen er der lavet en aftale om, at Peter Bro får et års skriveorlov fra 1. august 2021 til 31. juli 2022. I den periode vil ledelsen af journalistuddannelserne på SDU blive overtaget af Ralf Andersson, der er leder af Mediernes forsknings- og innovationscenter. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Bro

Professor, leder af journalistuddannelserne, SDU
cand.comm. (Roskilde Uni. 1999), ph.d. (Syddansk Uni. 2003)

Christian Jensen

Ansv. chefredaktør, Politiken
journalist (DJH 1999)

0:000:00