Podcast: Derfor er kulturaktørerne utilfredse med Joy Mogensen

AJOUR: Kulturlivet har været utilfreds med kulturminister Joy Mogensens ageren under coronakrisen. Men utilfredsheden er mere generel og gælder også for Socialdemokratiets generelle tilgang til kulturen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Coronakrisen har ramt kulturlivet hårdt, og eksempelvis festivaler og spillesteder har mistet hele deres indtægt under virusudbruddet.

De første hjælpepakker kunne ikke hjælpe de hårdt ramte kulturinstitutioner, og der skulle gå mange uger og være meget tovtrækkeri, før der blev strikket en hjælpepakke sammen, der rent faktisk hjalp.

Det førte til meget kritik af kulturminister Joy Mogensen (S) og generel utilfredshed med Socialdemokratiets tilgang til kultur.

Det har blandt andet også ført til, at flere aktører har villet have forhandlinger flyttet væk fra Kulturministeriet og over i stærkere ministerier.

Altingets kulturredaktør, Peter Pagh-Schlegel, forklarer om utilfredsheden i dagens Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Hvornår ved vi, hvilken af de skandinaviske strategier der er bedst? Podcast: Hvornår ved vi, hvilken af de skandinaviske strategier der er bedst? Næste artikel Podcast: USA’s charmetogt i Grønland handler i virkeligheden om USA selv Podcast: USA’s charmetogt i Grønland handler i virkeligheden om USA selv