Podcast: Har Joy Mogensen lavet et comeback?

AJOUR: Efter et forår med den ene dårlige overskrift efter den anden har Joy Mogensen landet en bred aftale om Det Kongelige Teater, der er med til at sikre den tidligere udskældte kulturministers voksende opbakning blandt kulturaktørerne. Altingets kulturredaktør, Maja Hagedorn Hansen, analyserer på aftalen og Joy Mogensen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Der var glæde blandt kulturaktørerne i sidste uge, da en aftale om Det Kongelige Teater landede.

Især blandt de private teatre har der været tilfredshed med aftalen, der blev indgået. Inden da havde de nemlig frygtet, at ønsket, om at Det Kongelige Teater skal fokusere mere på musicals, ville tage brødet ud af munden på dem.

Men den endelige aftale blev strikket sammen på en måde, så ingen følte sig trådt på, og samtidig var et bredt udsnit af Folketinget fra venstre mod højre med i aftalen - og det får ministeren ros for efterfølgende.

I dagens udgave af Altinget Ajour ser Altingets kulturredaktør, Maja Hagedorn Hansen, nærmere på den aftale, der blev strikket sammen om landets nationalteater, og på den nyvundne respekt, som Joy Mogensen er blevet mødt af.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Europa drømmer om Biden – men hvad vil han med os europæere? Podcast: Europa drømmer om Biden – men hvad vil han med os europæere? Næste artikel Podcast: De vigtige minimumsnormeringer blev landet - men debatten er langt fra slut Podcast: De vigtige minimumsnormeringer blev landet - men debatten er langt fra slut
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.