Podcast: Hvad fortæller det om den danske økonomi, at vi nu får kontanter ind på kontoen?

AJOUR: Det er ikke hver dag, at politikerne bliver enige om at udbetale penge direkte ind på borgernes konti. Godt nok er pengene danskernes egne – men hvad siger den beslutning om tilstanden for dansk økonomi? Økonom Søren Hove Ravn er dagens gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Tre ugers feriepenge bliver sat ind på danskernes kontoer og skal være med til at stimulere den danske økonomi, så der bliver holdt gang i hjulene.

Men i virkeligheden ved ingen, hvordan økonomien i virkeligheden har det, før de forskellige hjælpepakker er helt udfaset. Indtil da er den danske økonomi på doping, forklarer Søren Hove Ravn.

Han er lektor på Økonomisk Institut på Københavns Universitet og klummeskribent i Altingets magasin. Han forklarer i denne udsendelse om bevæggrundene for feriepengebeslutningen, og hvad der egentlig skal til, før økonomien er ovenpå igen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Rossen er ude – hvad gør Mette Frederiksen nu? Podcast: Rossen er ude – hvad gør Mette Frederiksen nu? Næste artikel Podcast: Hvor står Danmark, når Europas store budgetkamp starter i dag? Podcast: Hvor står Danmark, når Europas store budgetkamp starter i dag?