Populær podcast om danske ministre rykker ind på Altinget

Podcasten 'Ministertid' med Simon Emil Ammitzbøll-Bille som vært rykker over på Altinget, efter radiokanalen 24syv lukkede i marts.

Siden 2022 har tidligere minister og folketingsmedlem Simon Emil Ammitzbøll-Bille udgivet podcasten 'Ministertid', hvor han taler med tidligere og nuværende politikere om deres tid som minister.
Siden 2022 har tidligere minister og folketingsmedlem Simon Emil Ammitzbøll-Bille udgivet podcasten 'Ministertid', hvor han taler med tidligere og nuværende politikere om deres tid som minister.Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Martin Mauricio

Søren Pind, Uffe Elbæk, Ida Auken, Henrik Sass, Connie Hedegaard og mange, mange andre.

Inden længe kan du lytte til en perlerække af tidligere danske politikere fortælle om den tid, de sad i ministerstolen, i podcasten 'Ministertid' med Simon Emil Ammitzbøll-Bille som vært lige her på Altinget. 

Altinget har opkøbt podcasten, der tidligere blev udgivet af den nu lukkede radiokanal 24syv, og det betyder, at du snart kan lytte til helt nye afsnit lige her på Altinget. 

"Jeg er glad for at kunne fortsætte Ministertid, og Altinget er et perfekt match. Det er politisk nørderi hos et politisk nørdemedie," siger Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Ministertid er en podcast, der passer perfekt til Altinget

Jakob Nielsen
Chefredaktør, Altinget

Chefredaktør Jakob Nielsen glæder sig også over snart at kunne udgive podcasten under Altingets navn.

"Ministertid er en podcast, der passer perfekt til Altinget. Den tager os med helt ind i det politiske maskinrum med Simon Emil Ammitzbøl-Bille som fremragende guide," siger han.

To tidligere statsministre bliver de første gæster

Det nye samarbejde skydes i gang på Folkemødet i næste uge, hvor Altinget og Simon Emil Ammitzbøll-Bille optager de første nye udsendelser af 'Ministertid' med to helt særlige gæster.

"Det er min ambition at få så mange af de tidligere ministre med. Helst dem alle. Derfor er jeg glad for at kunne byde to gæster fra øverste hylde velkommen i live-udgave på Folkemødet: nemlig Anders Fogh Rasmussen og Poul Nyrup Rasmussen," siger Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Du kan opleve live-optagelsen med Anders Fogh Rasmussen på Folkemødet torsdag aften klokken 19.30 og med Poul Nyrup Rasmussen fredag morgen klokken 08.30 på Folkescenen.

Begge udsendelser vil være tilgængelige på Altinget og i din fortrukne podcast-app ugen efter Folkemødet, ligesom alle de næsten 100 eksisterende episoder af 'Ministertid' i de kommende uger og måneder vil blive genudgivet.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Fhv. MF, fhv. økonomi- og indenrigsminister (LA), podcastvært, Ministertid
ba.scient.soc. (Roskilde Uni. 2003)

Jakob Nielsen

Ansv. chefredaktør, Altinget
journalist (DMJX 1998)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024