Om  
Poul Madsen

Poul Madsen forlader Den Uafhængige

Tidligere i år tiltrådte Poul Madsen som bestyrelsesformand og medejer på Den Uafhængige. Nu trækker han sig fra posterne på grund af tidsmangel.

Foto: Rune øe/Rune Øe/Ritzau Scanpix
Jonas Fredborg

Efter tre måneder stopper Poul Madsen som bestyrelsesformand og medejer på Den Uafhængige.

Det skriver MediaWatch.

I august annoncerede Den Uafhængige, at Poul Madsen ville tiltræde posterne. Han mener dog ikke længere, at han kan varetage opgaven på grund af travlhed.

"Jeg har efter lange overvejelser besluttet at stoppe som bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige - ikke fordi jeg ikke tror på projektet, men fordi jeg simpelthen ikke har tid. Mit firma kører for fuldt blus med strategisk kommunikationsrådgivning og foredrag," skriver den afgående bestyrelsesformand i en intern besked, som MediaWatch har fået indsigt i.

Han understreger samtidig, at han fortsat vil samarbejde med Den Uafhængige. Nu bliver det dog som mediets "gode ven i advisory board."

I 2021 stoppede Poul Madsen som øverste chef på Ekstra Bladet efter 14 år. Siden har han som selvstændig blandt andet været podcastvært, moderator og kommentator, ligesom han har arbejdet med medietræning og digital forretningsudvikling.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Poul Madsen

Kommunikationsrådgiver og kommentator, podcastvært, foredragsholder og forfatter
journalist (Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus 1988)

0:000:00