Om  
Jakob Elkjær

Pressechef i Fagbevægelsens Hovedorganisation stopper efter omorganisering

Jakob Elkjær stopper som pressechef i Fagbevægelsens Hovedorganisation. Det sker som følge af en organisationsændring, hvor presseteamet nedlægges som selvstændigt team.

Efter halvandet år som pressechef i Fagbevægelsens Hovedorganisation stopper Jakob Elkjær nu i stillingen.

Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

Ifølge Jakob Elkjær bliver stillingen som pressechef nedlagt, da organisationen har sammenlagt kampagne- og organiseringsteamet for at opnå bedre sammenhæng mellem kampagnearbejde, overenskomst-indsatsen og organiseringsarbejdet. Det betyder, at det selvstændige presseteam nedlægges.

"Jeg har været meget glad for det gode samarbejde med konsulenter, kommunikationsfolk, tillidsfolk og ledere i FH. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med mennesker, der har gjort mig klogere hver dag, og som har været lydhøre for at lave presse- og kommunikationsarbejde på nye måder," skriver Jakob Elkjær i opslaget. 

Jakob Elkjær har en lang erfaring fra flere danske medier, hvor han har arbejdet hos både Politiken, Dagbladet Information og Fagbladet Journalisten, ligesom han blandt andet har været pressechef for overborgmesteren i Københavns Kommune. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Elkjær

Pressechef, Aalborg Universitet
journalist (DJH 1996)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024