Om  
Eva Tingkær
Morten Østergaard

Radikale Venstres sekretariat er klar med ny souschef

Pressechef og personlig rådgiver Eva Tingkær i Radikale Venstre er udnævnt som ny souschef med ansvar for politik og presse hos Radikale Venstre.

 

Kristian Tolbøll

Eva Tingkær har siden 1. september 2018 været pressechef og personlig rådgiver for Radikale Venstres partileder, Morten Østergaard. Nu skal hun i stedet være souschef hos Radikale Venstres sekretariat. 

Det skriver partiet i en pressemeddelelse. 

41-årige Eva Tingkær har tidligere i karrieren blandt andet været kommunikations- og public affairs-direktør i Dansk Energi, hvor hun også tidligere har været både kommunikationschef og pressechef. Hun er uddannet cand.public. i mellemøststudier fra Syddansk Universitet i 2007.

Eva Tingkær får i sit nye job som souschef ansvar for politik og presse hos Radikale Venstre.

"Vi er i en ny parlamentarisk situation, hvor vi har behov for at styrke vores samlede indsats for at gøre valgets håb til handling. Vi er glade for, at Eva vil stå i spidsen for vores politik og presseteam. Hun kan løfte strategisk, har altid det større mål for øje og går motiverende til værks," udtaler politisk leder i Radikale Venstre, Morten Østergaard, ifølge pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Eva Tingkær

Vicedirektør, Diabetesforeningen
cand.public. (SDU, 2007)

Morten Østergaard

Klimarådgiver, cBrain, fhv. politisk leder (R), MF og minister
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2006)

0:000:00