Om  
Jesper Højberg Christensen

Regnskab: Nyt godt år for Advice trods mindre omsætning

REGNSKAB: Kommunikationsbureauet Advice A/S går ud af 2018 med et overskud efter skat på 10,9 millioner mod 12 millioner kroner året før. Omsætningen daler fra 120 millioner i 2017 til 116 millioner i 2018. 

Redaktionen

Det hedder blandt andet i ledelsens beretning:

"Advice A/S er et digitalt udviklingshus, kommunikations- og reklamebureau. Ved udgangen af året var vi cirka 95 rådgivere, der arbejder med digitalt servicedesign og integrerede kommunikations-, branding- og marketingløsninger."

"I 2018 har Advice videreført en række af vores styrkepositioner, ligesom nyt er føjet til, herunder en selvstændig filmproduktionsenhed. Ligeledes har vi opnået nye store rammeaftaler med store offentlige og private virksomheder, som giver Advice en længere planlægningshorisont end tidligere."

Om resultatet hedder det:

"Advice leverede i 2018 et overskud efter skat på 10,8 millioner kroner ud af en bruttoavance på 92,8 millioner kroner (nettoomsætning på 115,8 millioner kroner). Bruttoomsætningen er på niveau med 2017, men vi oplever en tilbagegang på bundlinjen. Det skyldes, at vi havde budgetteret og gearet os til mere vækst. Men når vi tager højde for, at vi undervejs måtte bruge ressourcer på at stille om i vores ledelse af det største forretningsområde, ligesom nogle kundeforhold ikke fik det omfang, som vi havde kalkuleret med på grund for forandringer hos kunderne, så kan vi godt være tilfredse med at holde niveauet fra 2017 og samtidig føle os godt rustet til 2019."

Om 2019 og den nærmeste fremtid hedder det videre:

"Vores vækstforventninger for 2019 er moderate. For på bundlinjen forventer vi en relativ forbedring i forhold til 2018."

For 2018 er udloddet et udbytte til ejerne på 8,25 millioner kroner. Egenkapitalen var ved regnskabsårets udgang 1,2 millioner kroner.

Selskabets bestyrelsesformand er Nicolaj Vang Jessen. I bestyrelsen sidder blandt andet også stifteren Jesper Højberg Christensen.

Revisor BDO havde ingen forbehold eller øvrige bemærkninger.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper Højberg Christensen

Investor og bestyrelsesmedlem DanBAN, Den Sociale Kapitalfond m.fl. samt en række startups, redaktør af Bootstrapping og rådgiver i Nextwork
mag.art. i dansk og litteraturvidenskab (Københavns Uni. 1980)

0:000:00