Riskær dropper nyudnævnt folketingskandidat efter to dage

KANDIDAT: Christina Asklund blev tirsdag præsenteret som kandidat for partiet Klaus Riskær Pedersen. Nu er hun blevet fravalgt.

I mandags havde Klaus Riskær Pedersen samlet nok underskrifter ind til at opstille partiet af samme navn.

Tirsdag præsenterede han sine mærkesager og offentliggjorde flere andre kandidater fra partiet. Men allerede nu er den ene af de kandidater valgt fra. Det skriver DR

Christina Asklund kommer alligevel ikke til at stå på stemmesedlerne i Nordsjællands Storkreds ved det kommende valg. Klaus Riskær har nemlig meddelt Christina Asklund, at hun ikke længere er kandidat.

Begrundelsen er, at hun ikke er stærk nok til at håndtere medierne. 

"Det er Klaus Riskærs beslutning, at jeg ikke længere er kandidat. Hans vurdering er, at jeg ikke har nok erfaring til at kunne håndtere medierne. Jeg synes, det er ærgerligt, for jeg synes det er et godt program, han stiller med. Men det er også hans fulde ret at sætte det rigtige hold," siger 50-årige Christina Asklund, der senest har arbejdet som business leader på Oslofærgen, til DR Nyheder.

Hun har ikke meldt sig ud af partiet.

Forrige artikel Dagens overblik: Regeringen vil forhandle sundhedsreform med Alternativet Dagens overblik: Regeringen vil forhandle sundhedsreform med Alternativet Næste artikel Antallet af nye faglærte falder markant Antallet af nye faglærte falder markant
Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

INTERVIEW: Det blev den 26-årige Holbæk-borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), der løb med årets dialogpris på Folkemødet. Altinget tog en snak med den nykårede prisvinder.