Riskær dropper nyudnævnt folketingskandidat efter to dage

KANDIDAT: Christina Asklund blev tirsdag præsenteret som kandidat for partiet Klaus Riskær Pedersen. Nu er hun blevet fravalgt.

Klaus Riskær Pedersen er med sit parti af samme navn næsten klar til folketingsvalget, efter han har fået 20.109 underskrifter i hus.
Klaus Riskær Pedersen er med sit parti af samme navn næsten klar til folketingsvalget, efter han har fået 20.109 underskrifter i hus.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Sara Fleckner Vilstrup

I mandags havde Klaus Riskær Pedersen samlet nok underskrifter ind til at opstille partiet af samme navn.

Tirsdag præsenterede han sine mærkesager og offentliggjorde flere andre kandidater fra partiet. Men allerede nu er den ene af de kandidater valgt fra. Det skriver DR

Christina Asklund kommer alligevel ikke til at stå på stemmesedlerne i Nordsjællands Storkreds ved det kommende valg. Klaus Riskær har nemlig meddelt Christina Asklund, at hun ikke længere er kandidat.

Begrundelsen er, at hun ikke er stærk nok til at håndtere medierne. 

"Det er Klaus Riskærs beslutning, at jeg ikke længere er kandidat. Hans vurdering er, at jeg ikke har nok erfaring til at kunne håndtere medierne. Jeg synes, det er ærgerligt, for jeg synes det er et godt program, han stiller med. Men det er også hans fulde ret at sætte det rigtige hold," siger 50-årige Christina Asklund, der senest har arbejdet som business leader på Oslofærgen, til DR Nyheder.

Hun har ikke meldt sig ud af partiet.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christina Asklund

Business Leader, DFDS

Klaus Riskær Pedersen

Iværksætter, partistifter, Borgerlisten (tidl. Klaus Riskær Pedersen), fhv. MEP (V), forfatter
cand.merc. (CBS 1980)

0:000:00