Om  
Heino Knudsen

S genvælger spidskandidat til Region Sjælland

Heino Knudsen (S) er ved en enstemmig afstemning blevet genvalgt som spidskandidat til formandsposten i Region Sjælland.

Jon Michelsen

Socialdemokratiet har genvalgt Heino Knudsen (S) som spidskandidat til formandsposten i Region Sjælland.

Genvalget fandt sted uden en opstillet modkandidat.

Det oplyser Slagelse News.

Heino Knudsen har siden 1. januar 2018 bestredet regionsrådsformandsposten i Region Sjælland. En post, han skal forsøge at bevare ved regionsrådsvalget i november 2021.

”Det er vigtigt, at vi fortsætter den samarbejdskurs, som Heino har stået i spidsen for indtil nu – samarbejde i regionsrådet, men også en konsekvent og ordentlig håndtering af de problemer og sager, der er dukket op,” udtaler Ida Marker, formand for den socialdemokratiske regionsbestyrelse.

Heino Knudsen modtager indstillingen med stor glæde, og han fortæller i den forbindelse om arbejdet for sundhedsvæsenet:

”Det afgørende for mig er arbejdet for borgerne i Region Sjælland. Fokus på et mere nært og lige sundhedsvæsen for den enkelte, hurtig hjælp når den enkelte har brug for det og en fortsat udvikling af hele Region Sjælland,” udtaler han til avisen.

Udover sin daglige gang som regionsrådsformand bestrider Heino Knudsen en række bestyrelsesposter. Han er blandt andet formand for Greater Copenhagen Committee og medlem i Danske Regioner.

Forinden sin tid i Regionsrådet var han byrådsmedlem og formand for fritids- og kulturudvalget i Lolland Kommune.

Kommunal- og regionsrådsvalget finder sted 16. november 2021.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Heino Knudsen

Regionsrådsformand (S), Region Sjælland, bestyrelsesmedlem, Danske Regioner, formand, løn-og praksisudvalget, Danske Regioner, folketingskandidat for Socialdemokratiet i Guldborgsundkredsen
Erhvervsuddannet

0:000:00