Om  
Louise Juul Jensen
Morten E. G. Jørgensen

Cevea-sekretariatschef bliver ny generalsekretær i DUF

Dansk Ungdoms Fællesråd har ansat Louise Juul Jensen som generalsekretær. Hun overtager jobbet efter Morten E.G. Jørgensen.

Natasha Jahanshahi

Louise Juul Jensen skal fremover lede Dansk Ungdoms Fællesråd og kommer dermed til at stå i spidsen for paraplyorganisationen med 78 børne- og ungdomsorganisationer.

Det skriver Dansk Ungdoms Fællesråd i en pressemeddelelse. 

Louise Juul Jensen kommer fra en stilling som sekretariatschef i tænketanken Cevea, hvor hun har været ansat de seneste seks år. 

”Jobbet som generalsekretær i DUF er for mig virkelig et drømmejob. Jeg kommer til at arbejde med det frivillige foreningsliv, der altid har været en stor del af mit liv, og som jeg virkelig brænder for," siger Louise Juul Jensen i pressemeddelelsen. 

Hun har selv været en aktiv del af foreningslivet gennem flere år, og hun har foreningsbaggrund i blandt andet som forbundssekretær i DSU og DUI-Leg og Virke. Desuden har hun i de seneste år været udvalgsformand for tipsudvalget i Dansk Ungdoms Fællesråd. 

Den nye generelsekretær overtager jobbet efter Morten E.G. Jørgensen, der for nyligt startede som kontorchef i Justitsministeriet. 

Louise Juul Jensen tiltræder stillingen 19. oktober.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Juul Jensen

Generalsekretær, Dansk Ungdoms Fællesråd

Morten E. G. Jørgensen

Minister- og Ledelsessekretariatetschef, Justitsministeriet
cand.jur. (Aarhus Uni. 2012)