Seks pressemøder og to borgermøder: Her er regeringens travle dag

2025-PLAN: Regeringen har nok at se til denne tirsdag, hvor der både bliver fremlagt 2025-plan, finanslovforslag og Økonomisk Redegørelse. Få overblikket over dagens mange pressemøder her.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og resten af regeringen kan se frem til en tirsdag, der bliver travlere end de fleste. Der skal nemlig både præsenteres 2025-plan, finanslovsforslag og Økonomisk Redegørelse. 

Det betyder, at der i løbet af tirsdag vil være pressemøder i ikke mindre end seks ministerier, ligesom Lars Løkke indleder sin lille danmarksturné, hvor han skal diskutere 2025-plan med danskerne rundt om i landet. 

Få overblikket over regeringens travle dag herunder.

Klokken 10.00: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) præsenterer regeringens 2025-plan, Helhedsplan – for et stærkere Danmark, ved et pressemøde i Spejlsalen i Statsministeriet. Allerede mandag aften løftede statsministeren noget af sløret for planen på Facebook, og vi ved derfor, at skattelettelser kommer til at spille en betydelig rolle i efterårets forhandlinger.

Klokken 12.15: Finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) fremlægger regeringens finanslovforslag og Økonomisk Redegørelse, der er regeringens bud på rigets økonomiske tilstand. Det sker i Finansministeriet. 

Klokken 14.00: Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) holder pressemøde i Finansministeriet, hvor hun vil gå i dybden med den del af 2025-planen, som omhandler flygtninge-området. Det er allerede kendt, at regeringen nedjusterer forventningen til, hvor mange flygtninge der i år vil komme til Danmark fra 25.000 til 10.000.

Klokken 14:00: Mens Støjberg holder pressemøde i Finansen, skyder statsminister Lars Løkke Rasmussen sin danmarksturné i gang, hvor han skal snakke 2025-plan med danskerne. Det sker på Roskilde Katedralskole, hvor Danmarks fremtid og udfordringer skal diskuteres med danskerne.

Klokken 14.45: Skatteminister Karsten Lauritzen (V) og beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen (V) holder fælles pressemøde i Finansministeriet om en ny jobreform, som er en del af 2025-planen. Den skal få knap en kvart million flere danskere i arbejde frem mod 2025.

Klokken 15.30: Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) holder sammen med skatteminister Karsten Lauritzen pressemøde i Finansministeriet, hvor de vil fremlægge planerne for, hvordan der skal skabes mere vækst. 

Klokken 16.15:  Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs (V) fremlægger regeringens bud på et nyt SU-system. Det vides endnu ikke, hvad regeringen ønsker at gøre med SU-systemet, men det ventes, at noget af finansieringen til 2025-planen skal findes her. Pressemødet foregår ligesom de ovenstående i Finansministeriet.

Klokken 20: Lars Løkke Rasmussen holder sit andet borgermøde, denne gang i Gram i Jylland. Ligesom på mødet i Roskilde vil statsministeren diskutere 2025-planen, og Danmarks udfordringer vil være på dagsordenen. 

Forrige artikel Overblik: Det ved vi om Løkkes 2025-plan Overblik: Det ved vi om Løkkes 2025-plan Næste artikel Overblik: Her er regeringens 2025-plan Overblik: Her er regeringens 2025-plan