SF giver magtfuldt ordførerskab til Karsten Hønge

NAVNE: Karsten Hønge overtager posten som politisk ordfører for SF. Den er indtil nu blevet delt mellem Pia Olsen Dyhr og Jacob Mark. 

SF forfremmer Karsten Hønge, der som led i en lille ordførerrokade bliver ny politisk ordfører. 

Det skriver Fyens Stiftstidende. 

Indtil nu har partiformand Pia Olsen Dyhr og gruppeformand Jakob Mark delt posten som politisk ordfører, men nu bliver ansvaret altså givet til Karsten Hønge. Han skal med egne ord sørge for, at SF "ikke falder i med det kedelige grå politiske tapet".

"Det kan da godt være, at partiet har brug for en, der sparker igennem. Og man mener, at det vil fungere godt med en formand, en gruppeformand og en politisk ordfører," siger Karsten Hønge til TV 2

Karsten Hønge er uddannet tømrersvend, tidligere fagforeningsmand og nok mest kendt for sin direkte modstand over for daværende formand for SF Annette Vilhelmsen i forbindelse med salget af Dong. 

Ud over det nye ordførerskab er Karsten Hønge ordfører mod social dumping, transportordfører, beskæftigelsesordfører, landdistriktsordfører og ordfører for Grønland og Færøerne.

SF holder i weekenden sommergruppemøde på Amager. 

,

Forrige artikel Pressemøde: Alternativet præsenterer tre nye bundlinjer Pressemøde: Alternativet præsenterer tre nye bundlinjer Næste artikel Danskere vil have Facebook til at betale musikere Danskere vil have Facebook til at betale musikere
Dagens overblik: Mette Frederiksen varsler økonomiske reformer til sommer

Dagens overblik: Mette Frederiksen varsler økonomiske reformer til sommer

NYHEDSOVERBLIK: Statsministeren vil snart tage hul på arbejdet med at øge den danske arbejdsstyrke. Alle partiernes frontfigurer skal på talerstolen i en partilederdebat på Christiansborg. Og to partier ønsker Støjberg dømt for at tale usandt for Folketinget. Få dagens politiske overblik.