Om  
Anders V. Møller
Jesper Hermansen

SLKE-direktør går af

I kølvandet på nedlæggelsen af Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme (SLKE) har direktør Anders V. Møller besluttet at fratræde sin stilling.

Ida Routhe

Anders V. Møller er ikke længere direktør for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Det oplyser han i en pressemeddelelse.

Han fratrådte i går sin stilling med øjeblikkelig virkning, men vil frem til årsskiftet fortsat være tilknyttet SLKE. Kulturstyrelsens direktør Jesper Hermansen er trådt ind som fungerende direktør.

Anders V. Møller har stået i spidsen for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme i samtlige fire år af dens levetid, først som konstitueret direktør i 2011 og senere som direktør i 2013.

Hans fratrædelse sker oven på regeringens beslutning om at nedlægge Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme og lade aktiviteterne videreføres i dels Nationalmuseets regi og dels i den nyoprettede styrelse Slots- og Kulturstyrelsen.

"Når jeg ikke fortsætter som vicedirektør i den nye styrelse, skyldes det, at jeg ikke ser mig som en del af denne ny-organisering i Kulturministeriet. Det er min beslutning at fratræde, og det sker uden frustration eller skuffelse, men med en smule vemod," skriver han i pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders V. Møller

Chef for vedligeholdelses- og renoveringsprojekter i Københavns Kommune, fhv. administrationschef i Finansministeriet, økonomidirektør i Slots- og Ejendomsstyrelsen og direktør i Kulturministeriet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1991)

Jesper Hermansen

Associeret chefrådgiver, Operate Experience
cand.jur. (Københavns Uni. 1989)

0:000:00