Om  
Kasper Glyngø

Socialdemokratiets spidskandidat i Hedensted er ny gruppeformand

Kasper Glyngå overtager posten som gruppeformand for Socialdemokratiet i Hedensted. Han overtager posten som følge af, at han er partiets borgmesterkandidat til kommunalvalget i november.

Mikkel Bødker Olesen

Socialdemokratiets spidskandidat til kommunalvalget i Hedensted bliver partiets nye gruppeformand, skriver Horsens Folkeblad. Den nye gruppeformand kommer til at afløse den hidtidige gruppeformand Henrik Alleslev.

"Det har hele tiden været planen, at Kasper Glyngø skal overtage formandsposten inden valget, og nu synes vi, tiden er inde. Jeg har været glad for mine fem år som gruppeformand og samarbejdet med gruppen og de øvrige gruppeformænd. Men det er helt naturligt, at borgmesterkandidaten tager lederskab i gruppen," siger  Henrik Alleslev i en pressemeddelelse.

Kasper Glyngø blev allerede tilbage i oktober udpeget som Socialdemokratiets spidskandidat, og han overtager posten som gruppeformand 29. marts.

"Jeg føler, de første tre år i byrådet har givet mig den fornødne ballast til at sætte mig for bordenden i gruppen. Det samme mener mine byrådskolleger heldigvis. Tre år som næstformand i udvalget for læring og min nuværende plads i økonomiudvalget giver mig en solid basis for det fremtidige tættere samarbejde med de øvrige gruppeformænd for de politiske partier i byrådet," siger Kasper Glyngå i en pressemeddelelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Glyngø

Fhv. borgmester (S), Hedensted Kommune









0:000:00