Om  
Søren Bonde Hansen

Sønderborgs kommunaldirektør rykker til Guldborgsund

Søren Bonde bliver ny kommunaldirektør i Guldborgsund Kommune, efter hans kontrakt ikke er blevet forlænget i Sønderborg Kommune. 

Sara Ridder

Byrådet i Guldborgsund har torsdag aften godkendt, at Søren Bonde tiltræder som ny kommunaldirektør i Guldborgsund Kommune fra 17. maj.

Søren Bonde er 55 år og kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Sønderborg Kommune, hvor han havde en fem-årig kontrakt, der ikke blev forlænget. Han er uddannet lærer og har været vicedirektør på Vestfyns Handelsskole i fem år, direktør på samme skole i seks år og kommunaldirektør i Tommerup Kommune samt administrerende direktør i By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune.

"Kommunen er inde i en god udvikling både på de indre linjer i organisationen og på de ydre linjer i kommunen. Politikerne og medarbejderne har lagt skinnerne til kommunens fremtid og nu er fokus på at få omsat strategierne til handling i de enkelte enheder. Jeg glæder mig meget til, at Søren skal arbejde videre i de spor, vi har lagt med et stærkt fokus på driften og kommunens fremtidige udvikling. Søren har en meget professionel tilgang til det arbejde, han står over for, og jeg ser meget frem til vores samarbejde," siger borgmester John Brædder i en pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Bonde Hansen

Kommunaldirektør, Guldborgsund Kommune
lærer (Aarhus Seminarium 1985), HD i organisation (SDU, Odense 1991), Executive MBA (Insead 2012)









0:000:00