Søren Pape får ny særlig rådgiver

Det Konservative Folkepartis partiformand, Søren Pape Poulsen, har fået ny særlig rådgiver. Der er tale om medievante Simon Gosvig. 

 

Den kommunikationsuddannede Simon Gosvig kommer fremover til at arbejde under Søren Pape Poulsen (K) som særlig rådgiver. Det skriver Det Konservative Folkeparti i en pressemeddelelse.

"Jeg ser frem til samarbejdet med Simon. Han er dedikeret, har fagligheden på plads og kender både mig, partiet og gangene på Christiansborg," siger Søren Pape Poulsen. 

Simon Gosvig var fra 2013 til 2016 ansat i Det Konservative Folkepartis pressetjeneste og har siden været presseansvarlig i SØIK – i daglig tale kaldet Bagmandspolitiet – og senest manager of external relations i McKinsey & Company. 

Om jobskiftet til særlig rådgiver – til daglig kaldet spindoktor – siger Simon Gosvig:

"Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, der skal bygge videre på de meget flotte valgresultater fra både EP- og folketingsvalget. Det er en stor og fantastisk spændende opgave, som jeg går til med ydmyghed."

Det Konservative Folkeparti oplyser desuden til Altinget, at Søren Papes to forrige rådgivere, Jakob Sheikh og Peter Utzon, ikke længere arbejder for partiet, idet de automatisk blev opsagt i forbindelse med valget.

Forrige artikel Mogens Jensen finder sin særlige rådgiver Mogens Jensen finder sin særlige rådgiver Næste artikel Henrik Dahls kritiske partikammerat melder sig ud af LA Henrik Dahls kritiske partikammerat melder sig ud af LA