Statsminister-podcast: I.C. Christensen blev bragt til fald af justitsministerens økonomiske fiflerier

PODCAST: På trods af I.C. Christensens stærke status i Danmark, så overlevede han ikke, at justitsministeren P.A. Alberti tog af kassen i den bank, hvor Alberti også var direktør. Hør anden del af afsnittet om IC Christensen her.

Klik her, og abonner på Danske Statsministre i iTunes. Find os på PodBean her

I.C. Christensen var i en periode både konseilspræsident og forsvarsminister.

Om de mange opgaver gjorde, at han ikke gennemskuede, at justitsminister P.A. Alberti havde taget af kassen i Den Sjællandske Bondestands Sparekasse – hvor Alberti også var direktør – skal være usagt.

Ikke desto mindre endte skandalen I.C. Christensens tid som konseilspræsident, og den del af hans regeringsperiode bliver selvfølgelig dækket i denne udsendelse.

Hør også om, hvordan I.C. Christensen udbyggede velfærdssamfundet med sygekasser og uddannelsestilbud, og om at I.C. forhandlede heftigt med den tyske regering for at få Slesvig tilbage til Danmark – og for at sikre den danske neutralitet før den krig, som alle forventede ville komme – 1. verdenskrig.

Klik her, og abonner på Danske Statsministre i iTunes. Find os på PodBean her

Tema: Danske Statsministre - podcast

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Bliver det nogensinde jul for Theresa May? Ugens EU-podcast: Bliver det nogensinde jul for Theresa May? Næste artikel Dagens podcast: Evnen til ikke at stole på nogen, men at tro på alt er skræmmende Dagens podcast: Evnen til ikke at stole på nogen, men at tro på alt er skræmmende