Stifter ny organisation for finans og teknik

NYT TALERØR: En række danske virksomheder inden for den finansielle sektor med særlig brug af moderne teknologi er gået sammen i en fælles sammenslutning: DAFINA.

Man skulle ikke tro det - men der er plads til nye organisationer i forenings-Danmark.

Med stiftelsen af DAFINA har en række af Danmarks nye fintech-virksomheder etableret deres egen interesseorganisation for at skabe et talerør for branchen. Fintech er en sproglig hybrid mellem finansiel og teknologi.

Stifterkredsen består af Flex Funding, Wallmob, Mybanker, Clearhaus, LunarWay og - som tovholder - advokatfirmaet CamphausenWalldén.

"Der har indtil videre ikke været en forening eller sammenslutning, som fungerer som samlet talerør for selve fintech-virksomhederne og de mange innovative fintech start-ups, og det er således det hul i det hurtigt voksende fintech landskab, den nye interesseorganisation skal udfylde," vurderer adm. direktør Henrik Vad, Flex Funding, der er et såkaldt crowdlending selskab.

DAFINA står for Danish Fintech Association.

Forrige artikel Statsministeren søger julehjælp Statsministeren søger julehjælp Næste artikel Altinget lukker USA-sektion