Om  
Gine Maltha Kampmann

Tænketanken Equalis ansætter ny direktør

Diversitetstænketanken Equalis ansætter Gine Maltha Kampmann som ny direktør.

Emma Brink

Gine Maltha Kampmann bliver ny direktør i Danmarks nye diversitets- og ligestillingstænketank Equalis.

Hun har erfaring fra diversitetsområdet og med organisationsudvikling, senest fra en stilling som leder for regional forretningsudvikling hos Velux. Hun har også tidligere været leder for forretningsudvikling ved Rambøll Management Consulting Group, hvor hun arbejde med markedsudvikling inden for ligestilling, diversitet og inklusion, bæredygtighed og digitalisering.

Gine Maltha Kampmann skal som direktør sætte den strategiske retning for tænketankens analyser, partnerskaber, politisk interessevaretagelse og udvikling.

”Gine skal blandt andet videreudvikle Diversitetsbarometeret, som skaber status og anbefaling for hele Danmarks arbejde med at implementere Verdensmål 5 på ledelses- og beslutningstagerniveau. Det er en kompliceret øvelse, som kræver blik for også de kulturelle og strukturelle barrierers betydning, og det har Gine," siger næstforperson og medstifter Tine Lund-Bretlau på vegne af bestyrelsen.

Equalis er en ny, uafhængig tænketank, der finansieres af fonde, partnerskaber og private donationer. Tænketanken er stiftet af Tine Lund-Bretlau, Malene Brandt og Cecilie Struch Drøhse. Gine Maltha Kampmann tiltræder stillingen som direktør 1. oktober.

E-mail Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Gine Maltha Kampmann

Direktør, Tænketanken Equalis
Cand.scient.pol, Aarhus Universitet