Thorning besøger Jens Stoltenberg

MINDEHØJTIDELIGHED: Den norske statsminister samler partifæller fra hele Norden for at mindes ofrene for terrorhandlingerne på Utøya og i Oslo. S-formanden og DSU-formanden deltager fra Danmark.
Rasmus Nielsen

Fredag kl. 13 i Folkets Hus i Oslo deltager Socialdemokraternes leder, Helle Thorning-Schmidt sammen med Jens Stoltenberg og de øvrige nordiske S-ledere i en mindehøjtidelighed for ofrene for terrorangrebet sidste fredag, oplyser Socialdemokratiet.

Mindehøjtideligheden samler også lederne af de unge nordiske socialdemokrater. dermed også formanden for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, DSU, Peter Hummelgaard Thomsen.

"Angrebet den 22. juli var særskilt rettet mod det norske Arbeiterparti. Det var en ondskab, vi ikke har set i Norden siden Anden Verdenskrig. I morgen vil vi i fællesskab vise vores solidaritet med ofrene og med de norske socialdemokrater. Jeg har talt med Jens i løbet af ugen. Han har samlet Norge i en svær tid. Og han fortjener al den støtte han kan få," siger Helle Thorning-Schmidt i en pressemeddelelse.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Helle Thorning-Schmidt

Fhv. statsminister (S), partiformand & MF, fhv. MEP, bestyrelsesmedlem, fhv. adm. direktør, Save the Children International, medformand, Facebooks Tilsynsråd
MA i europæiske studier (College of Europe, Brügge, Belgien 1993), cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1994)

Peter Hummelgaard

Justitsminister, MF (S)
cand.jur. (Københavns Uni. 2012)

0:000:00